2020.05.16 変更 衛生管理ポリシー Hygiene Management Policy ■お店として徹底していること What restaurant thoroughly do : ・当店の全スタッフは毎日入店前に検温をしております All staff’s body temperature is checked every day before entering the restaurant ・当店の全スタッフはマスクおよび手袋を着用しております All staff wears a mask and gloves ・お客様の入れ替え時にはテーブル、椅子等全て消毒しております We disinfect all tables, chairs, etc. when replacing customers ・店内は1時間に1回換気しております The restaurant is ventilated once an hour ・満席率は60%を超えないように入店の制限しております We limit the number of customers inside the restaurant (occupancy rate does not exceed 60%) ■お客様にお願いしていること We ask you, our customers to : ・ご入店には、マスクの着用をお願いします Please wear a mask when entering the store ・マスクのご入用の方はお申し出下さい。簡易マスクを差し上げます。 (簡易マスク-警視庁が簡易マスクとして提案しているペーパータオルマスク) Please contact us if you need a mask. I will give you a simple mask (Simple Mask-Paper towel mask proposed by the Metropolitan Police Department as a simple mask) ・ご入店時にはアルコール消毒をして頂きます Please do disinfect with alcohol when entering the restaurant ・ご案内があるまでは着席をしないようにお願い致します Please do not sit and wait until there is a guide from our staff ・食事中以外はマスクを極力外さないようにお願い致します Please do not remove your mask except when eating ・食事後は速やかにご帰宅をお願い致します Please return home promptly after finish eating |